Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξοπλισμός δοκιμής ευφλέκτου

Εξοπλισμοί ανάλυσης δομικού υλικού, θερμιδομετρητής κώνων αιθουσών δοκιμής πυρκαγιάς του ISO 5660

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Προτού να αγοράσω τη μηχανή, βλέπω στη χρήση συνεργατών μας τη μηχανή σας, μετά από την λάβετε, όλη είναι καλή. οι ευχαριστίες, ελπίδα κάνουν τη διαπραγμάτευση την επόμενη φορά επίσης.

—— Ο Max

Στην αρχή ανησυχώ για εάν η επιχείρησή σας μπορεί παράδοση εγκαίρως, βγάζει η επιχείρησή ότι σας είναι καλή, καμία καθυστέρηση, ευχάριστη συνεργασία Α.

—— Peter Huang

Συνεργασία της Νίκαιας! Εκτιμήσαμε για την καλή υποστήριξη της επιχείρησής σας στα προγράμματά μας. Πολύ καλή υπηρεσία.

—— Ο κ. Hussain

Επαγγελματική αναφορά, επαγγελματική τεχνολογία, έτσι ώστε λαμβάνουμε τα έγκαιρα αγαθά, αξιόπιστες επιχειρήσεις. Ελπίδα μπορούμε ακόμα να συνεργαστούμε την επόμενη φορά!

—— Ο κ. Paul Garry

Είμαι Online Chat Now

Εξοπλισμοί ανάλυσης δομικού υλικού, θερμιδομετρητής κώνων αιθουσών δοκιμής πυρκαγιάς του ISO 5660

Εξοπλισμοί ανάλυσης δομικού υλικού, θερμιδομετρητής κώνων αιθουσών δοκιμής πυρκαγιάς του ISO 5660
Εξοπλισμοί ανάλυσης δομικού υλικού, θερμιδομετρητής κώνων αιθουσών δοκιμής πυρκαγιάς του ISO 5660 Εξοπλισμοί ανάλυσης δομικού υλικού, θερμιδομετρητής κώνων αιθουσών δοκιμής πυρκαγιάς του ISO 5660 Εξοπλισμοί ανάλυσης δομικού υλικού, θερμιδομετρητής κώνων αιθουσών δοκιμής πυρκαγιάς του ISO 5660 Εξοπλισμοί ανάλυσης δομικού υλικού, θερμιδομετρητής κώνων αιθουσών δοκιμής πυρκαγιάς του ISO 5660

Μεγάλες Εικόνας :  Εξοπλισμοί ανάλυσης δομικού υλικού, θερμιδομετρητής κώνων αιθουσών δοκιμής πυρκαγιάς του ISO 5660

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: DAXIAN
Πιστοποίηση: CE, SGS
Αριθμό μοντέλου: DX8348
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πρότυπο εξαγωγής ξύλινα περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες μετά την παραγγελία επιβεβαιώθηκε
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, σε μετρητά
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολα ανά μήνα

Εξοπλισμοί ανάλυσης δομικού υλικού, θερμιδομετρητής κώνων αιθουσών δοκιμής πυρκαγιάς του ISO 5660

περιγραφή
Δύναμη: 380v, 50Hz Χρήση: Calorimetry κώνων
ΟΝΟΜΑ: Θερμιδομετρητής κώνων Πρότυπα: ISO 5660
Παραγωγή θερμότητας: 100 kW/m2 Temp έλεγχος: PID
Διάσταση αιθουσών ελέγχου: L700 * W600 * H1920mm Διάσταση αιθουσών δοκιμής: L1680 * W700 * H2410mm
Υψηλό φως:

κάθετη αίθουσα ευφλέκτου

,

υφαντική δοκιμή ευφλέκτου

Θερμιδομετρητής κώνων εξοπλισμού δοκιμής αντίστασης ευφλέκτου πυρκαγιάς του ISO 5660 για τα δομικά υλικά

 

Περιγραφή:

 

Ο θερμιδομετρητής κώνων είναι το σημαντικότερο όργανο κλίμακας πάγκων στον τομέα της δοκιμής πυρκαγιάς.

Η απελευθέρωση θερμότητας είναι η βασική μέτρηση που απαιτείται για να αξιολογήσει την ανάπτυξη πυρκαγιάς των υλικών και των προϊόντων. Παραδοσιακά είναι πολύ δύσκολο να μετρήσει και περισσότερος πρόσφατα πλήρης - η δοκιμή κλίμακας των στοιχείων (π.χ. έπιπλα) είναι δυνατή με το κάψιμο αυτών των άρθρων και τη μέτρηση της εξελιγμένης θερμότητας που χρησιμοποιεί μια τεχνική αποκαλούμενη calorimetry μείωσης οξυγόνου.

Στους πρώτους εργαζομένους της δεκαετίας του '80 σε NIST (στο παρελθόν NBS), στις ΗΠΑ, αποφάσισε να παραγάγει μια βελτιωμένη δοκιμή απελευθέρωσης θερμότητας κλίμακας πάγκων που θα υπερνικούσε τις ανεπάρκειες των υπαρχουσών μικρής κλίμακας δοκιμών απελευθέρωσης θερμότητας που στηρίχθηκαν στη μέτρηση της ενθαλπίας εκροής των εσωκλειόμενων συστημάτων. Calorimetry μείωσης οξυγόνου προσδιορίστηκε ως καλύτερη μέθοδος μέτρησης. Αυτό είναι βασισμένο στην εμπειρική παρατήρηση ότι η θερμότητα που απελευθερώνεται με το κάψιμο των υλικών είναι άμεσα ανάλογη προς την ποσότητα οξυγόνου που χρησιμοποιείται στη διαδικασία καύσης. Το όργανο κλήθηκε θερμιδομετρητή κώνων. Αυτό το όνομα προήλθε από τη μορφή της περικομμένης κωνικής θερμάστρας που χρησιμοποιείται για να ακτινοβολήσει το δείγμα δοκιμής με τις ροές μέχρι 100 kW/m2 στη δοκιμή.

 

Εφαρμογή:

 

Ο θερμιδομετρητής κώνων έχει παραχθεί για να ανταποκριθεί σε όλα τα υπάρχοντα πρότυπα (συμπεριλαμβανομένου του ISO 5660, ASTM E1354, ASTM E1474, ASTM E1740, ASTM F1550, ASTM D6113, ΜΠΟΡΟΎΝ ULC 135 και BS 476 μέρος 15) και μπορεί επίσης να αγοραστεί με μορφωματική μορφή έτσι ώστε εκείνα τα εργαστήρια με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα όπως η απελευθέρωση θερμότητας, η μαζική απώλεια, η παραγωγή καπνού, κ.λπ. μπορούν αρχικά να αγοράσουν τα τμήματα που απαιτούν και προσθέτουν αργότερα την περαιτέρω ενοργάνωση στα ίδια γραφεία προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα πλήρες όργανο προδιαγραφών. Αυτό είναι ακριβώς ένα από τα πλεονεκτήματα του θερμιδομετρητή κώνων.

 

 

Πρότυπα:

 

ISO 5660: Δοκιμές αντίδραση--πυρκαγιάς -- Απελευθέρωση θερμότητας, παραγωγή καπνού και ποσοστό μαζικής απώλειας.

ASTM E1354: Τυποποιημένη μέθοδος δοκιμής για τη θερμότητα και ορατά ποσοστά απελευθέρωσης καπνού για τα υλικά και τα προϊόντα που χρησιμοποιούν έναν θερμιδομετρητή κατανάλωσης οξυγόνου.

BS 476: ΜΕΡΟΣ 15: Δοκιμές πυρκαγιάς στα οικοδομικά υλικά και τις δομές. Μέρος 15: Μέθοδος για το ποσοστό απελευθέρωσης θερμότητας των προϊόντων.

 

 

Ένα πλήρες σύστημα αποτελείται από:

 

1. Κωνική θερμάστρα - τυλίγεται υπό μορφή περικομμένου κώνου, εκτίμησε 5000 W σε 230 Β με μια παραγωγή θερμότητας 100 kW/m2.
2. Δυνατότητα για τη δοκιμή των οριζόντια ή κάθετα προσανατολισμένων δειγμάτων
3. Έλεγχος θερμοκρασίας με την χρήση ένα 3 θερμοηλεκτρικών ζευγών τύπων Κ και ενός ελεγκτή θερμοκρασίας 3 όρου (PID).
4. Ένας διασπασμένος μηχανισμός παραθυρόφυλλων - προστατεύει την περιοχή δειγμάτων πριν από τη δοκιμή. Αυτό εξασφαλίζει ότι η αρχική μαζική μέτρηση είναι σταθερή και ο χειριστής έχει τον πρόσθετο χρόνο για τους ελέγχους συστημάτων πρίν αρχίζει τη δοκιμή. Αυτός ο προστιθέμενος χρόνος είναι πολύ σημαντικός για τα εύκολα-αναφλέξιμα δείγματα, τα οποία αναφλέγουν συχνά πρόωρα εάν ένας μηχανισμός παραθυρόφυλλων δεν χρησιμοποιείται.
5. Κάτοχοι δειγμάτων - για τα δείγματα 100mm X 100mm μέχρι 50mm παχιά, στον οριζόντιο και κάθετο προσανατολισμό.
6. Κύτταρο φορτίων - οι μαζικές μετρήσεις διευθύνονται μέσω ενός κυττάρου φορτίων μετρητών πίεσης με μια ακρίβεια 0.01g. Εγκατεστημένο με μια γρήγορη ηλεκτρονική μηχανικές στάσεις απόβαρων δυνατότητα και για να αποφύγει τη ζημία μετακίνησης, να δώσει το σταύλο οδηγεί και μακρά ζωή.
7. Μίζα - 10 kV τη γεννήτρια σπινθήρων που εγκαθίσταται από με μια αποκόπτω? ασφάλεια συσκευή. Igniter τοποθετείται αυτόματα από έναν μοχλό που συνδέεται με το μηχανισμό παραθυρόφυλλων.
8. Σύστημα εξάτμισης - που κατασκευάζεται από το ανοξείδωτο για τα μακρά ζωή. Αυτό περιλαμβάνει, κουκούλα, έλεγχος δαχτυλιδιών δειγματοληψίας αερίου, ανεμιστήρας εξάτμισης (με τους διευθετήσιμους ελέγχους ροής από 0-50g/s, σε ένα ψήφισμα τουλάχιστον 0.1g/s) και μια μέτρηση ροής πιάτων στομίων (θερμοηλεκτρικό ζεύγος και διαφορικός μετατροπέας πίεσης). Η κανονική λειτουργία είναι σε ένα ονομαστικό 24 l/s.
9. Δειγματοληψία αερίου - που περιλαμβάνει τα μοριακά φίλτρα, την κατεψυγμένη κρύα παγίδα, την αντλία, τις ξεραίνοντας στήλες και τον έλεγχο ροής.
10. Ανάλυση οξυγόνου - paramagnetic αναλυτής οξυγόνου, ο οποίος έχει μια σειρά 0-25% και μια απόδοση υποχωρητική με τα πρότυπα.
11. Obscuration καπνού - που μετριέται με ένα σύστημα λέιζερ, που χρησιμοποιεί τις φωτοδιόδους, και ένα λέιζερ νέου ηλίου 0,5 MW, με τους ανιχνευτές φωτογραφιών κεντρικών αγωγών και αναφοράς (αντιστάθμιση). Παρεχόμενος λίκνο ευθυγράμμισης και 0,3, 0,8 ουδέτερα φίλτρα πυκνότητας για τη βαθμολόγηση.
12. Μετρητής ροής θερμότητας - για τον καθορισμό του επιπέδου ακτινοβολίας στην επιφάνεια των δειγμάτων.
13. Καυστήρας βαθμολόγησης - για να βαθμολογήσει το ποσοστό απελευθέρωσης θερμότητας που μετριέται από τις συσκευές που χρησιμοποιούν το μεθάνιο της αγνότητας 99,5%.
14. Απόκτηση στοιχείων – απόκτηση στοιχείων Agilent/μονάδα διακοπτών που χαρακτηρίζει ένα cardcage 3 αυλακώσεων με το ψηφίο 6 ½ (22 μπιτ) εσωτερικό DMM που επιτρέπει μέχρι 120 single-ended ή 48 double-ended μετρήσεις. Τα ποσοστά ανίχνευσης μέχρι 250 channels/s είναι διαθέσιμα με μια διεπαφή 115kbaud RS232 και PCI GPIB ως πρότυπα. Όλες οι αναγνώσεις είναι αυτόματα χρόνος που σφραγίζεται και μπορούν να αποθηκευτούν σε αμετάβλητα 50.000 διαβάζοντας τη μνήμη.
15. Λογισμικό ConeCalc – είναι διαθέσιμο στις πολυ-γλώσσες συμπεριλαμβανομένου των αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, ισπανικών και ιαπωνικών. Το ενδιάμεσο με τον χρήστη είναι ένα βασισμένο στο Microsoft Windows σύστημα με τις «φιλικές προς το χρήστη» ενέργειες κουμπιών ώθησης και τους τυποποιημένους τομείς εισαγωγών δεδομένων παραθύρων, πτώση κάτω από τους επιλογείς, τα παράθυρα ελέγχου και τους διακόπτες ικανούς: -
Παρουσίαση της θέσης του οργάνου
Βαθμολόγηση του οργάνου και της αποθήκευσης των αποτελεσμάτων βαθμολόγησης
Συλλέγοντας τα στοιχεία που παράγονται κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής
Υπολογισμός των απαραίτητων παραμέτρων
Παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα που εγκρίνονται κατά κάποιο τρόπο από τα πρότυπα
Υπολογισμός μέσου όρου των πολλαπλάσιων δοκιμών
Εξάγοντα στοιχεία σε FDMS (σύστημα διαχείρισης δεδομένων πυρκαγιάς) - ένα σχήμα που χρησιμοποιείται από σημαντικά ευρωπαϊκά και αμερικανικά εργαστήρια για τη διανομή των στοιχείων μεταξύ των εργαστηρίων με τους διαφορετικούς θερμιδομετρητές.
Εξάγον αρχείο για CSV (το κόμμα χώρισε τη μεταβλητή) αρχεία για τη γρήγορη μεταφορά στους υπολογισμούς με λογιστικό φύλλο (spreadsheet).

 

Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας για!

Όνομα επιχείρησης προμηθευτών Διεθνής (HK) Co. Daxian, που περιορίζεται
Διεύθυνση επιχείρησης Βιομηχανικό κτήριο Changlian, δυτικός δρόμος 168 Zhenan, Κοινότητα Xiabian, πόλη Chang'an, Dongguan, ήχος καμπάνας Guang, Κίνα
Πρόσωπο επαφών Sophia SU
Κινητός αριθμός 86-13266221899
Αριθμός τηλεφώνου 86-0769-82759287

 

Εξοπλισμοί ανάλυσης δομικού υλικού, θερμιδομετρητής κώνων αιθουσών δοκιμής πυρκαγιάς του ISO 5660 0

 

Εξοπλισμοί ανάλυσης δομικού υλικού, θερμιδομετρητής κώνων αιθουσών δοκιμής πυρκαγιάς του ISO 5660 1

Στοιχεία επικοινωνίας
DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sophia Su

Τηλ.:: +86-13266221899

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα